LSD

LSDcTorsdag den 15 februari kl 19:00
Plats. Teater Halland
Förköp Varbergs Bibliotek
Entré Medlemmar 150:- Övriga 200 :-

LSD

Äntligen får vi stifta bekantskap med den hyllade trion LSD som självaste Sonny Rollins gillar! I kväll ger trion Fredrik Lindborg, Martin Sjöstedt och Daniel Fredriksson sig i kast med dansbandsmusiken.

LSD menar att de finns något gott i all musik. Därför sätts tänderna i hitlåtarna från Vikingarna, Sten & Stanley, Lasse Stefanz och resten av de stora dansbanden. ”Leende guld- bruna ögon”, ”De sista ljuva åren” och ”Börja om från början” låter som de aldrig gjort tidigare- och med ett brinnande spelhumör.

Fredrik Lindborg, sax, Martin Sjöstedt, bas och Daniel Fredriksson, trummor.

http://www.triolsd.com/

lindborg3_litenb

Fredrik Lindborg Foto: Krister Broberg