Agnas Bros

Agnas-Bros-2Onsdag den 21 november kl 19:00
Varbergs Teater

Agnas Bros är en kritikerrosad och prisbelönt kvartett från Stockholm med bröderna Konrad, Kasper, Mauritz och Max Agnas. Gruppen tillhör den nya unga svenska jazzgenerationen men har redan spelat tillsammans i 13 år! Det är unga, nyskapande artister vi får på besök. ”Ett stort utropstecken inom den unga svenska jazzen”, ”seriös musikalisk mognad” och ”en kollektiv känsla som imponerar” är några omdömen. Pianisten Max började spela jazz som fyraåring. Konrad tror han var runt 11!

Bröderna har mottagit en rad utmärkelser bl a ”Monica Zetterlund-stipendiet”, ”Montreux Jazz Guitar Competition” och ”Faschings Vänners stipendium”.

Max Agnas piano, Kasper Agnas gitarr, Mauritz Agnas kontrabas och Konrad Agnas trummor.

 

 

Foto:  Stefan Alkhagen