Second Line Jazzband

Onsdag den 18 mars kl 19.00
Varbergs Teater

Förköp Varbergs Bibliotek
Entré medlemmar 200:-
Övriga 250:-

Second Line Jazzband har alltid varit populära i Varberg och behöver egentligen inte någon närmare presentation. Bandet bildades 1989, har precis fyllt 30 år och spelar i stort sett samma musik nu som när bandet började. Musiken är från New Orleans blandad med svängiga låtar från en yngre tid borgar för en härlig kväll!

Jesper Albrektsson, trumpet, Niklas Carlsson, trombon, Olof Skoog, saxofoner, klarinett, Hampus Andersson, gitarr, Per Bach, bas och Johan Horner, trummor.

Onsdag den 18 mars kl 19.00
Varbergs Teater

Förköp Varbergs Bibliotek
Entré medlemmar 200:-
Övriga 250:-

Second Line Jazzband har alltid varit populära i Varberg och behöver egentligen inte någon närmare presentation. Bandet bildades 1989, har precis fyllt 30 år och spelar i stort sett samma musik nu som när bandet började. Musiken är från New Orleans blandad med svängiga låtar från en yngre tid borgar för en härlig kväll!

Jesper Albrektsson, trumpet, Niklas Carlsson, trombon, Olof Skoog, saxofoner, klarinett, Hampus Andersson, gitarr, Per Bach, bas och Johan Horner, trummor.