Aktuellt från Jazz Corner

Coronaepidemin har satt käppar i hjulet för musik i parken denna sommar. Parkmusiken, där våra jazzdagar ingår, har fått flytta inomhus i Varbergs Teater och kallas då Parkettmusiken. Sommarens jazzkonserter blir tyvärr bara 3 denna sommar.

Den 19 juli spelar Margaretha Evmark Quartet. Förutom Margaretha, sång o bas, medverkar Dan Evmark, piano o keyboard, Peter Sjögren, tenorsax och Per Boqvist , trummor. 

Den 30 juli kommer Martina Almgren med sin Peace of Mind
. Martina spelar trummor och har bl.a. med sig Elin Forkelid (före detta Larsson) på saxofon.
Den 31 juli spelar gruppen The Splendor med Lisen Rylander på saxofon tillsammans med bröderna Kallerdahl , Fabian på piano och Josef på bas.

Konserterna börjar kl. 1900 och bokas på kommunens hemsida under Evenemang. Det är tyvärr i dessa coronatider bara 50 platser. Alla konserter kommer att livestreamas på Youtube och på varberg.se/parkettmusiken.

Om höstens konserter kan sägas att vi börjar den 16 september med en ny lovande jazzsångerska, Cajsa Zerhouni och den 11 november kommer Second Line Jazz Band. Mer information om konserterna kommer på vår hemsida och i medlemsblad.

Med vänlig hälsning
Styrelsen för Jazz Corner