Ali Djeridi kvartett

Onsdag den 30 september kl 19:00
Varbergs Teater

Förköp Varbergs Bibliotek
Entré Medlemmar 200:-
Övriga 250:-

Trumslagaren och kompositören Ali Djeridi har frilansat i 35 år. Grundare av gruppen Trinity, där Karl Olandersson och Andreas Hellkvist ingår. Ali har omgivit sig av idel legender, som t ex prisade saxofonisten och klarinettisten Krister Andersson.

Denna kväll får vi lyssna till såväl Ali Djeridis egenskrivna musik som pärlor från jazzhistoriens stora musiker och kompositörer.

Krister Anndersson, sax och klarinett, Leo LIndberg, piano, Björn Lundén, baqs och Ali Jojo Djeridi, trummor.

Biljetterna släpps den 10 september kl 10.00 och kan bokas klicka här
eller via Stadsbiblioteket 0340-886 00.

Övrig information: ni som har fribiljetter från inställda konserter i våras, dessa kan ni lösa in i receptionen på Stadsbiblioteket.

Länk till Komediantens hemsida

Covid-19: alla arrangemang i Kulturhuset Komediantens lokaler genomförs utifrån gällande myndighetsrestriktioner vid tidpunkten för arrangemanget. Vi möjliggör för arrangemang med begränsad publik, f n 50 personer.  Glöm inte det egna ansvaret att hålla avstånd när ni vistas i våra lokaler. Om du känner dig helt frisk är du välkommen, men stanna hemma om du är sjuk eller uppvisar symptom. Det är tillsammans vi genomför säkra arrangemang.