Second Line Jazzband

Onsdag den 11 november kl 19:00
Varbergs Teater

Förköp Varbergs Bibliotek, 0340-886 00, alt. bokas på Komediantens hemsida

Entré medlemmar 200:- Övriga 250:-

OBS!! Biljetterna släpps torsdag 2020-10-15, kl. 10:00.  Klicka här

Övrig information: ni som har fribiljetter från inställda konserter i våras, dessa kan ni lösa in i receptionen på Stadsbiblioteket.

Second LIne Jazzband har alltid varit populära i Varberg och behöver egentligen inte någon närmare presentation. Bandet bildades 1989, har precis fyllt 30 år, och spelar i stort sett samma musik nu som när man började. Musiken från New Orleans blandad med svängiga låtar från en yngre tid borgar för en härlig kväll!

Jesper Albrektsson, trumpet, Niklas Carlsson, trombon, Olof Skoog, saxofoner, klarinett, Hampus Andersson, gitarr, Per Bach, bas och Johan Horner, trummor.

Covid-19: Alla Arrangemang i Kulturhuset Komediantens lokaler genomförs utifrån gällande myndighetsrestriktioner vi tidpunkten för arrangemanget. Vi möjliggör för arrangemang med begränsad publik. Glöm inte det egna ansvaret att hålla avstånd när ni vistas i våra lokaler. Om känner dig helt frisk är du välkommen, men stanna hemma om du är sjuk eller uppvisar symptom. Det är tillsammans vi genomför säkra arrangemang.