Till våra medlemmar

Sommarjazzen

Sommarjazz med gratis inträde i Societetsparken den 6-9 juli inom ramen för Parkmusiken.

Tack för musiken! – 30 tongivande år

I år firar Jazz Corner 30 årsjubileum och alla medlemmar har fått en liten skrift/exposé över vad som tilldragit sig under de gångna åren. 1986 bildades Jazz Corner och första ordinarie konserten var med tenoristen Nisse Sandström på bilden till höger. Tyvärr har en liten bildförväxling insmugit sig i publikationen i så måtto att det inte är Nisse på bilden på dels omslaget och dels på sid 5 i publikationen, utan en annan av våra duktiga saxofonister, Erik Norström. Han framträdde hos oss bl a den 20 april 2009 tillsammans med Lalle Björks sextett och Maggan Evmark.

Nyheter

Nytt för i år är att vi inte längre kan erbjuda förköp hos Göranssons, utan förköp görs i Komedianten, där ett nytt biljettsystem har installerats. På sikt ska biljetter kunna köpas även via nätet. Som vanligt kan biljetter köpas på konsertdagen i foajén. Nytt är också att styrelsen beslutat höja biljettpriserna till 150 kr för medlem och 200 kr för icke medlem. Medlemmarna tjänar alltså 50 kr per konsert på att vara medlem.

Medlemsavgiften för 2017

Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2017. Den är oförändrad, dvs 150 kr för enskild medlem och 200 kr för ”familj”. Var vänlig ange namn (vid familjemedlemskap även make/makas eller sambos namn. Bankgironumret är 5140-4101.

Medlemsutskick

Som de flesta redan vet så sänder vi ut e-postmeddelanden om konserter och olika kallelser till möten. Vi påminner er om att meddela Lennart Fredriksson om och när ni ändrar er e-postadress eller om ni just nu har skaffat e-post. Sänd denna information med e-post till 954fredriksson@telia.com Har du synpunkter och förslag så hör gärna av dig till någon i styrelsen.