Till våra medlemmar

Gothenburg City SixMedlemskonsert

Tisdag den 12 dec kl 19.00
Plats: Folkets Hus, Varberg
Anmälan senast den 7 december till Folkets Hus, tel 0340-89040

Medlemmarna i Jazz Corner inbjuds till denna konsert. Vi äter en god julmacka med något att dricka till. Jazz Corner bjuder som vanligt på musiken. I år kommer ett band från Göteborg, Gothenburg City Six med sitt program ”Rhapsody in Jazz – från Morton till Mulligan, en jazzmusikalisk tidsresa från 1910 till 1960″.

Gothenburg City Six är ett band bestående av rutinerade jazzmusiker från några av Göteborgs ledande band. Vi spelar till dans eller för sittande publik, typ jazzcafé/jazzklubb och musiken blir omväxlande såsom New Orleans Jazz, Dixieland, Swing, Bebop, Cool Jazz och Bossa Nova. Det kan också bli ett och annat rock-and-roll inslag á la 50-talet!!!

Vi bjuder på både välkända och mera sällan hörda jazzklassiker, svängigt och stiltroget framförd musik av bland andra Buddy Bolden, Jelly Roll Morton, Bix Beiderbecke, Duke Ellington, Count Basie, Charlie Parker, Dizzy Gillespie, Gerry Mulligan och Antonio Carlos Jobim. En viktig inspirationskälla är Kansas City Seven.

För jazzcafé/jazzklubb blir allt lättsamt presenterat med kommentarer och kuriosa mellan låtarna. Vi använder bildspel till musiken om ni har den utrustningen dvs laptop, projektor och tillräckligt stor duk. Vi tar med egen ljudanläggning vid behov.

Kolla vår hemsida:

www.gc6.n.nu

Medlemsavgiften 2018

Medlemsavgiften för 2018 är ändrad enligt beslut på årsmötet den 23 februari 2017. För 2018 gäller att varje medlem betalar 150 kronor. Betalning kan, liksom tidigare, betalas per ”familj” och avgiften blir då 300 kronor. Medlemsavgiften kan betalas vid medlemskonserten och då delas också medlemskort ut för 2018. De som inte närvarar då kan som vanligt betala via bankgironummer 5140-41

Vårens program

Planering av vårens program är i full gång och vi står väl rustade inför våren med en ny renoverad teater som öppnar i början på mars. Jazz Corner inleder konserterna på den nya teatern den 14 mars med Second Line och avslutar våren där med sångerskan Vivian Buczek som sjunger sånger ur Ella Fitzgeralds repertoar I februari ska vi hinna med 2 konserter, bl. a kommer vi att ha en konsert med Fredrik Lindborg i foajén på Teater Halland den 15 februari. Mer om programmet kommer i nästa medlemsinformation som sänds ut i januari.

Förköp 

Nytt för i år är att vi inte längre kan erbjuda förköp hos Göranssons, utan förköp görs i Komedianten, där ett nytt biljettsystem har installerats. På sikt ska biljetter kunna köpas även via nätet. Som vanligt kan biljetter köpas på konsertdagen i foajén. Nytt är också att styrelsen beslutat höja biljettpriserna till 150 kr för medlem och 200 kr för icke medlem. Medlemmarna tjänar alltså 50 kr per konsert på att vara medlem.´

Medlemsutskick

Som de flesta redan vet så sänder vi ut e-postmeddelanden om konserter och olika kallelser till möten. Vi påminner er om att meddela Lennart Fredriksson om och när ni ändrar er e-postadress eller om ni just nu har skaffat e-post. Sänd denna information med e-post till 954fredriksson@telia.com Har du synpunkter och förslag så hör gärna av dig till någon i styrelsen.