Till våra medlemmar

Medlemskonsert

Dags för den traditionella konserten i Folket Hus för våra medlemmar den 5 december kl 19.00. Det blir som vanligt en musikalisk godbit att avnjuta tillsammans med en god julmacka och något att dricka.

OBS Konserten börjar först kl 19.30 då musikerna kommer med sen färja. Tiden fram till dess använder vi för att betala 2020 års medlemsavgift och få ett medlemskort. Kom gärna i god tid.

I år får vi ett danskt återbesök av PS Swing Band från Silkeborg , som var här senast 2013. Vi får då åter njuta av skön swingmusik från 20- och 30-talen. Medverkande är Esben Kjaer, violin, Torben Nickelsen, bas samt Ronald Andersen och Per Sörensen, gitarrer.

150 kronor tar vi för denna helkväll. Anmälan senast måndagen den 2 december till Folkets Hus, 0340-890 40.

Medlemsavgiften för 2020

Medlemsavgiften för 2020 är oförändrad och varje medlem betalar 150 kronor. Betalning kan liksom tidigare betalas per ”familj” och avgiften blir då 300 kronor. För er som inte kommer på medlemskonserten kan medlemsavgiften som vanligt betalas via bankgironummer 5140-4101.

Medlemsutskick

Som de flesta redan vet så sänder vi ut e-postmeddelanden om konserter och olika kallelser till möten. Vi påminner er om att meddela Lennart Fredriksson om och när ni ändrar er e-postadress eller om ni just nu har skaffat e-post. Sänd denna information med e-post till lennartfren@gmail.com Har du synpunkter och förslag så hör gärna av dig till någon i styrelsen.