Till våra medlemmar

Medlemsavgiften för 2019

För er som ännu inte betalat in medlemsavgiften kan detta göras på vårt bankgirokonto 5140-4101- Medlemsavgiften är oförändrad 150 kr per person. Var vänlig ange namn och adress.

Kallelse till årsmöte

Du kallas till årsmötet 2019 på Folkets Hus torsdagen den 28 februari kl 19.00. Då presenteras räkenskaperna för 2018 och vi kommer att välja funktionärer som vill göra en insats för föreningen. Efter årsmötet bjuder Jazz Corner mötesdeltagarna på något att äta. Anmälan om deltagande senast måndagen den 25 februari till Folkets Hus, tel. 0340-890 40.

Servering i Komedianten

Efter en tids uppehåll med tillstånd att servera vin och öl i samband med konserterna blir det nu i vår åter möjligt att inhandla dessa drycker i pausen.

Scener och biljetter

I vår har Jazz Corner två scener: Varbergs Teater och Teater Halland. Biljetter till alla konserter säljs på Kulturhuset Komedianten. Förköp av biljetter till Teater Halland kan även ske via teaterns hemsida www.teaterhalland.nu.

Medlemsutskick

Som de flesta redan vet så sänder vi ut e-postmeddelanden om konserter och olika kallelser till möten. Vi påminner er om att meddela Lennart Fredriksson om och när ni ändrar er e-postadress eller om ni just nu har skaffat e-post. Sänd denna information med e-post till lennartfren@gmail.com Har du synpunkter och förslag så hör gärna av dig till någon i styrelsen.