JazzCorner Logo

Medlemskap i JazzCorner Varberg

Medlemsavgiften är 150 kr per person och år. Fr.o.m. nästa år (2025) höjs årsavgiften till 200 kr. Medlem blir du genom att betala in avgiften till vårt bankgiro nr. 5140-4101 samtidigt som du skickar in din medlemsansökan.

Du kan lösa medlemskap i samband med någon av våra konserter. 
Ange följande när du betalar:
Namn, adress, e-postadress och mobilnummer.

Som medlem i Jazz Corner får du följande förmåner:

Medlemsrabatt på våra konserter
Gratis entré på vår årliga medlemskonsert.

Medlemsavgiften för 2024

Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2024. Den är oförändrad, dvs 150 kr per medlem. Bankgironummer 5140-4101. Var vänlig ange namn (vid familj även make/makas eller sambos namn). Rösträtt vid årsmöte tillkommer endast den som betalt medlemsavgift. Har du som betalt avgift och ännu ej fått medlemskort kan detta hämtas vid någon av våra konserter.

Årsmöte för 2023 hålls på Folkets Hus i Varberg torsdagen den 29 februari kl. 19:00. Anmälan om deltagande senast den 20 februari till Folkets Hus, tel 0340-890 40.

Medlemsutskick

Som de flesta redan vet så sänder vi ut e-postmeddelanden om konserter och olika kallelser till möten. Vi påminner er om att meddela om och när ni ändrar er e-postadress eller om ni just nu har skaffat e-post. Sänd denna information med e-post till lennartfren@gmail.com Har du synpunkter och förslag så hör gärna av dig till någon i styrelsen.

Medlemsregister

Med din anmälan om medlemskap i Jazz Corner Varberg samtycker du till att vi behandlar ditt namn, adress, mailadress och eventuellt telefonnummer i ett medlemsregister. Detta för att möjliggöra utskick med mail/brev om Jazz Corner Varbergs konserter och även för rätt till rabatterat pris till våra konserter. 

Uppgifterna hanteras och registreras digitalt i Jazz Corners medlemsregister och behandlas av registeransvarig inom styrelsen och kanslist på Folkets Hus i Varberg. Inga uppgifter lämnas vidare till tredje part.

När du ej önskar medlemskap i Jazz Corner Varberg raderas dina uppgifter.

Om du meddelar oss att du inte samtycker till ovanstående villkor tolkar vi det som att du inte längre vill vara medlem i Jazz Corner Varberg.

Den rättsliga grunden för styrelsens behandling av medlemsuppgifter är det avtal som medlemskap i Jazz Corner Varberg innebär.